Мы в прессе

De ce să cumperi o locuință în bloc nou? Câteva motive să renunți la apartamentul din blocul vechi

Există un moment în viață când ajungi la ideea că ai nevoie urgent de o locuință nouă, dar te pomenești în fața unei dileme acute: să-mi iau un apartament vechi sau unul nou? Să-l caut singur prin intermediul internetului sau să apelez la specialiștii din sfera imobiliarelor? Dacă la cea de-a doua întrebare răspunsul se regăsește la latitudinea subiectului, prima întrebare ține de câteva momente destul de sensibile.Compania de imobiliare Astercon vine în ajutor și îți spune care sunt motivele achiziționării unui apartament nou și de ce ar trebui să uiți definitiv de blocurile vechi.

Piața imobiliară și efectele „corona criză”. Avem sau nu elemente surpriză?

„Corona criză”, așa cum a fost intitulată expres prezenta pandemie, a luat prin surprindere economia națională, dar, în egală măsură, a relevat cât de pregătiți au fost unele personaje implicate și cât de eficient s-au mobilizat actorii centrali din diverse ramuri ale industriei. În acest sens, este concludentă situația dezvoltatorilor imobiliari, care par a se fi divizat organic în două categorii: companii imobiliare mari, cu rezerve financiare și garanții pertinente, și companii imobiliare mici, care activează preponderent pe banii clienților.

Защищен ли рынок недвижимости Молдовы от COVID-19? Читай больше

Новости о национальном распространении вируса COVID-19 появляются в то время, когда компания Astercon - один из важнейших застройщиков на рынке недвижимости в Республике Молдова - находится в процессе строительства сотен квартир. На сегодняшний день Astercon имеет несколько рабочих площадок. Установлен специальный режим работы и строгие правила безопасности, установленные на время пандемии.

Oferte de Paște la apartamente! Ocazii unice de la compania de imobiliare Astercon

Sărbătorile Pascale sunt zilele în care tot mai mult și tot mai tare îți dorești să revii acasă, alături de părinți sau bunici. Cu timpul, acest acasă se transformă în micul tău proiect numit: familie. Îți alegi cu grijă propria locuință și îți trăiești visul alături de căldura celor dragi. Dacă în privința emoțiilor trăite nu există un regulament scris, în alegerea locului de trai intervin specialiștii.

Este piața imobiliară din Moldova imună la COVID-19? Cum gestionează profesioniștii situația

Noutatea despre răspândirea la nivel național a virusului COVID-19 vine într-un context în care compania Astercon - unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de pe piața imobiliară din Republica Moldova, are în derulare lucrări de construcție a sute de apartamente. Azi Astercon are toate șantierele operaționale. Compania a stabilit regim special de lucru și sunt instituite reguli stricte pe timp de pandemie.

Din culisele Proiectului „Alba Iulia Residence”. Reușitele și provocările echipei Astercon

Piața imobiliară din Republica Moldova traversează, în prezent, o perioadă de dezvoltare continuă, cu accente majore pe sustenabilitate și confort. Iată de ce companiile care scot apartamente de vânzare în Chișinău încearcă să aducă potențialilor clienți beneficii evidente în procesul de achiziționare a unui imobil. Astercon este lider pe ringul autohton al agențiilor imobiliare, în special pentru că nu doar construiesc și comercializează bunuri imobile, ci reușesc să educe realitățile de consum ale clienților. Compania aduce în prim plan nevoia de ecologie, materiale curate și locuințe verzi, în fiecare proiect.

Investiția în imobiliare: Avantajele propriului apartament față de chirie

Trăiești de câțiva ani buni cu chirie? Te-ai săturat să depinzi de hotărârile proprietarului și să nu poți efectua modificări sau lucrări de mentenanță în locuință fără acordul acestuia? Cu siguranță, ai ajuns фîn situația când vrei să dispui de o autonomie decizională, iar acest lucru este posibil doar simultan cu achiziția unui apartament. Agenția imobiliară Astercon îți aduce 6 motive viabile de ce ar trebui să investești într-o achiziție imobiliară și să renunți la obiceiurile uzuale celor care locuiesc în chirie.

Cum să ai facturi scăzute la încălzire în sezonul rece? Soluția oferită de Astercon

Fiecare proprietar de imobil visează să primească facturi mici la agentul termic, în sezonul rece al anului. Totuși, acest lucru nu se grăbește să devină realitate, decât în situația când casa sau apartamentul tău este izolat termic corect. O companie de construcții din Chișinău care se respectă, dar mai ales își respectă clienții, pune un accent deosebit pe nevoia de economie și echilibru termic potrivit. O astfel de întreprindere, cu tradiție de peste zece ani pe piața națională, este Astercon, iar din prezentul material vei afla de ce și cum au devenit apartamentele acestei companii cele mai eficiente energetic de pe piața Republicii Moldova.

Ce practici performante utilizează un dezvoltator imobiliar progresist? În dialog cu specialiștii Astercon

Știm cu toții că atunci când vine momentul să ne alegem un apartament pentru noi și familia noastră, trebuie să mergem pe mâna celor mai buni specialiști. Dar cum să ne asigurăm? Compania de imobiliare Astercon are o experiență de peste zece ani pe piața autohtonă a imobilelor, iar proiectele acesteia fac parte din categoria celor care schimbă percepția locatarilor cu privire la confort și comoditate. În dialog cu ei am aflat semnificația mai multor elemente de calitate și eficiență, pe care le impune statutul de dezvoltator imobiliar progresist.

În anul nou la casa ta. Cum să-ți procuri corect propriul apartament

Anul 2020 a dat startul unei decade care semnifică schimbare și evoluție. Prin urmare, este de la sine înțeleasă necesitatea de a-ți începe anul cu dreptul, iar achiziția unui apartament poate reprezenta, cu siguranță, un pas corect. Dar cum să procedezi corect? Compania de construcții Astercon vine cu un răspuns în acest sens, pe care îl poți lua în considerare atunci când găsești imobilul la care visezi.

Înregistrarea dreptului de proprietate asupra apartamentului aflat în construcție

Ai decis că vrei să îți achiziționezi un apartament nou în Chișinău? Nu știi însă care sunt etapele legale de înregistrare a dreptului de proprietate asupra unui apartament aflat în plină construcție? Am stat de vorbă cu reprezentanții companiei Astercon, care ne-au oferit câteva detalii informative relevante, de care poți ține seama atunci când alegi o locuință nouă.

Cum să achiziționezi un apartament de calitate, la preț avantajos? Beneficiază de oferta fierbinte Astercon

Vin sărbătorile de iarnă și, în același timp se fac și totalizările pentru anul curent. De aceea, este foarte important, pentru starea ta de bine, să pui bifă și în dreptul unei locuințe plăcute pentru tine și familie. Dacă, însă, nu ai bifat acest punct deocamdată, probabil că anume în această perioadă a anului te și gândești să-ți achiziționezi un apartament nou pentru a intra în 2020 cu dreptul sau… măcar cu planurile corecte.

Începe 2020 cu dreptul! Prinde cea mai avantajoasă ofertă de la Astercon în complexul „Alba Iulia Residence”

Piața imobiliară din Republica Moldova se află într-o dezvoltare continuă și e în pas cu toate tehnologiile inovaționale în materie de construcții a blocurilor locative. Apar tot mai multe companii de construcții dispuse să realizeze, pe cât este posibil, toate dorințele și cerințele clienților săi, fără a face compromisuri la capitolul calitate.

Te-ai săturat de incertitudinile pieței imobiliare? Alege Astercon – o companie de construcții cu mii de clienți mulțumiți!

Te-ai săturat de incertitudinile pieței imobiliare? Vrei ca în 2020 să ai deja apartamentul visat în proprietate? Îți e frică să mergi pe mâna intermediarilor? Scapă de orice fobie și alege Astercon – o companie de construcții cu zece ani de activitate și mii de clienți satisfăcuți.

Complexul “ALBA IULIA RESIDENCE”: Inovație și confort pentru familia ta

Ce îți vine în minte când auzi zicala "Casa mea – cetatea mea"? Confort, liniște, prăjituri coapte și mirosul de cafea dis-de-dimineață, nu-i așa? Acasă e locul perfect, unde te poți ascunde de forfota orașului și îți poți găsi liniștea lângă cei dragi.

Sunati pe Viber
Scrieti pe Messanger
Sunati la telefonul nostru
X