Proiecte

Complex Locativ Dumbrava

Complex locativ DUMBRAVA – un nou proiect marca Astercon care o să vă cucerească de la prima vedere!

Amplasat în suburbia Chișinăului, acest complex locativ este destinat celor care tind să rămână conectați la viața orașului și în același timp să savureze priveliștea pădurii din apropiere! Proiectul cuprinde blocuri locative cochete cu regim de înălțime parter, 6 etaje și mansardă. Complexul este asigurat cu 2 nivele de garaje subterane individuale și are spații comerciale la parter. Complexul locativ Dumbrava este o alegere inteligentă pentru o investiție durabilă!

Alege Apartament

Complexul Livădarilor

Complexul Livădarilor - un proiect exclusiv de tip TownHouse, creat într-un stil cu o arhitectură modernă, amplasat într-o zonă liniștită, or.Codru, str.Livadarilor nr.164 unde puteți savura serile de vară și priveliștea frumoasă alături de cei dragi.

Alege Townhouse

Complex Locativ Townhouse Codru

Townhouse Codru – un altfel de ”acasă” pentru tine și familia ta!

Townhouse Codru – un altfel de ”acasă” pentru tine și familia ta! Oază de liniște și locul perfect unde să te relaxezi împreună cu cei dragi după forfota orașului. O locuință superbă în stil clasic și curte separată care va deveni locul preferat pentru familia ta în serile de vară. Townhouse Codru este locuința ideală pentru cei care apreciază calitatea, confortul și liniștea. Suprafața unei locuințe este de 170 mp compartimentați în living spațios, bucătărie cu deschidere la terasa din curtea interioară, 3 dormitoare separate și 2 grupuri sanitare. Fiecare locuință dispune de curte proprie și garaj pentru 2 automobile.

Alege Apartament

Complex Locativ Petru Rareș

Premium apartments Petru Rares - este un proiect imobiliar de lux, cu o amplasare exclusivistă nemijlocit în centrul Chișinăului, într-o zona istorică.

În realizarea acestui proiect ambițios au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate și cele mai noi tehnologii. Având o suprafață totală de 3100 mp, ansamblul dispune de 30 apartamente, spaţiu comercial, parcări subterane şi supraterane. Blocul de apartamente noi este conceput special pentru cei care apreciază confortul şi stilul de viaţă luxos, fiecare apartament de vânzare fiind gândit şi finisat până la cele mai mici detalii. Punctele de interes amplasate avantajos oferă o mulțime de beneficii proprietarilor acestor apartamente în Chișinău.

Alege Apartament

Complex locativ Dendrarium

Dacă alegeți să locuiți în apartamentele noi din Complexul locativ Dendrariu, vă veți simți în centrul evenimentelor, într-o zonă apropiată de centrul orașului.

Totodată veți avea oportunitatea să vă bucurați de liniștea și frumusețea unică a parcului Dendrariu amplasat chiar lângă blocul de apartamente

Alege Apartament

Complex Locativ Albișoara

Complexul, compus din 3 blocuri, cuprinde 142 de apartamente noi proiectate ergonomic și construite cu materiale de cea mai bună calitate.

Compania de construcții ASTERCON îți pune la dispoziție apartamente de vânzare în Complexul Rezidențial Albișoara. Blocurile locative dețin locuințe spațioase, proiectate ergonomic, luminoase, finisate excelent și cu acces ușor la mijloacele de transport din apropiere. La preț accesibil, ai oportunitatea să achiziționezi un apartament cu 1 odaie (sau mai multe) și astfel să-ți asiguri locuința la care ai visat.

Alege Apartament

Complex Locativ Paris

De asemenea, Complexul Rezidențial Paris include spaţii comerciale la parterul imobilului, teren de joacă pentru copii, precum şi spaţii verzi unde locatarii se pot bucura de momente de linişte şi relaxare. Apartamentele de vânzare în Chișinău stau la dispoziția clienților noștri cu cele mai avantajoase condiții de procurare. Suntem aici să vă satisfacem dorințele și necesitățile la cel mai înalt nivel.

Având o amplasare reușită în sectorul Buiucani, complexul de apartamente în Chișinău, vă stă la dispoziție și vă asigură toate condițiile pentru un trai confortabil în capitală.

Alege Apartament

Complex Locativ V. Lupu

Locație ideală pentru persoanele care preferă să locuiască într-o zonă ecologică.

Parcul Valea Morilor din apropiere este avantajul principal al blocului de apartamente noi, deoarece oferă o priveliște de nedescris, atât ziua, cât și noaptea. Iar amplasarea lângă toate zonele de interes (școli, grădinițe, supermaketuri și cafenele) îți va simplifica considerabil activitățile cotidiene.

Alege Apartament

Complex Locativ Valea Trandafirilor

Locație ideală pentru persoanele care preferă să locuiască într-o zonă ecologică.

Complexul locativ cu apartamente noi în Chișinău este spațiul ideal pentru un trai confortabil, exact pe placul celor care apreciază stilul, confortul și calitatea. Proiectul Valea Trandafirilor cuprinde trei blocuri locative de 9 nivele și o parcare de 2 nivele subterane. Apartamentele de vânzare din aceste blocuri au fost realizate pentru a întâlni toate dorințele clienților companiei de construcții Astercon.

Alege Apartament

Complex Locativ Urban Residence

Povestea ta începe acasă, locul ideal ca să te bucuri de momente unice alături de familia ta.

Pentru edificarea blocurilor, s-au ales materiale de construcție și finisaje de calitate superioară și cele mai bune soluții pentru izolarea termică și fonică. Modelele de apartamente sunt diverse. Apartamentele cu 1 cameră sau 2, 3 camere dețin structuri diferite, însă perfect adaptate necesităților și dorințelor viitorilor proprietari. Ție care ți se potrivește?

Alege Apartament

Complex Rezidențial Stăuceni

Acum Astercon extinde linia blocurilor locative marca Astercon și în comuna Stăuceni, una dintre cele mai dezvoltate suburbii ale capitalei.

Dezvoltăm un proiect cochet, destinat celor care preferă bunul gust, rafinamentul şi spațiile generoase de locuit. Complexul Rezidențial Stăuceni este primul proiect rezidențial a cărui concept modern și accesibilitate va crea un nou standard și un punct de echilibru pentru dezvoltarea întregii zone

Alege Apartament

Complex Locativ Alba Iulia Residence

Complexul locativ Alba Iulia Residence îți pune la dispoziție apartamente noi și confortabile, menite să-ți satisfacă toate nevoile și dorințele în materie de confort și siguranță.

Pe lângă poziționarea perfectă în apropierea tuturor punctelor de interes (școli, grădinițe, supermarketuri, bănci și farmacii), ai posibilitatea să te bucuri de avantajele zonelor de agrement pentru maturi și terenului de joacă pentru copii, toate acestea fiind amplasate în curtea apartamentelor gata de vânzare din sectorul Buiucani.

Alege Apartament
Sunati pe Viber
Scrieti pe Messanger
Sunati la telefonul nostru
X