Proiecte curente

Complex Locativ Dumbrava

Complex locativ DUMBRAVA – un nou proiect marca Astercon care o să vă cucerească de la prima vedere!

Amplasat în suburbia Chișinăului, acest complex locativ este destinat celor care tind să rămână conectați la viața orașului și în același timp să savureze priveliștea pădurii din apropiere! Proiectul cuprinde blocuri locative cochete cu regim de înălțime parter, 6 etaje și mansardă. Complexul este asigurat cu 2 nivele de garaje subterane individuale și are spații comerciale la parter. Complexul locativ Dumbrava este o alegere inteligentă pentru o investiție durabilă!

Alege apartament

Complex Locativ Alba Iulia Residence

Complexul locativ Alba Iulia Residence îți pune la dispoziție apartamente noi și confortabile, menite să-ți satisfacă toate nevoile și dorințele în materie de confort și siguranță.

Pe lângă poziționarea perfectă în apropierea tuturor punctelor de interes (școli, grădinițe, supermarketuri, bănci și farmacii), ai posibilitatea să te bucuri de avantajele zonelor de agrement pentru maturi și terenului de joacă pentru copii, toate acestea fiind amplasate în curtea apartamentelor gata de vânzare din sectorul Buiucani.

Alege apartament

Complex Rezidențial Stăuceni

Acum Astercon extinde linia blocurilor locative marca Astercon și în comuna Stăuceni, una dintre cele mai dezvoltate suburbii ale capitalei.

Dezvoltăm un proiect cochet, destinat celor care preferă bunul gust, rafinamentul şi spațiile generoase de locuit. Complexul Rezidențial Stăuceni este primul proiect rezidențial a cărui concept modern și accesibilitate va crea un nou standard și un punct de echilibru pentru dezvoltarea întregii zone.

Alege apartament

Complex Locativ Urban Residence

Începe povestea ta acasă! Bucură-te de momente unice alături de familia ta într-un apartament nou.

Gândit și proiectat modern, Urban Residence este un proiect imobiliar din Chișinău perfect adaptat la dorințele și nevoile tale în materie de apartamente. Confortul și siguranța au fost prioritățile noastre când am optat pentru crearea celor mai bune condiții pentru tine și familia ta. Împlinește-ți visul și alege locuința ta din apartamentele de vânzare ale blocului locativ situat în sectorul Buiucani.

Alege apartament
Sunati pe Viber
Scrieti pe Messanger
Sunati la telefonul nostru