Proiecte curente

Complex Locativ Urban Residence

Începe povestea ta acasă! Bucură-te de momente unice alături de familia ta într-un apartament nou.

Gândit și proiectat modern, Urban Residence este un proiect imobiliar din Chișinău perfect adaptat la dorințele și nevoile tale în materie de apartamente. Confortul și siguranța au fost prioritățile noastre când am optat pentru crearea celor mai bune condiții pentru tine și familia ta. Împlinește-ți visul și alege locuința ta din apartamentele de vânzare ale blocului locativ situat în sectorul Buiucani.

Alege apartament

Complex Locativ Alba Iulia Residence

Complexul locativ Alba Iulia Residence îți pune la dispoziție apartamente noi și confortabile, menite să-ți satisfacă toate nevoile și dorințele în materie de confort și siguranță.

Pe lângă poziționarea perfectă în apropierea tuturor punctelor de interes (școli, grădinițe, supermarketuri, bănci și farmacii), ai posibilitatea să te bucuri de avantajele zonelor de agrement pentru maturi și terenului de joacă pentru copii, toate acestea fiind amplasate în curtea apartamentelor gata de vânzare din sectorul Buiucani.

Alege apartament

Townhouse Codru

Townhouse Codru – un altfel de ”acasă” pentru tine și familia ta!

Oază de liniște și locul perfect unde să te relaxezi împreună cu cei dragi după forfota orașului. O locuință superbă în stil clasic și curte separată care va deveni locul preferat pentru familia ta în serile de vară. Townhouse Codru este locuința ideală pentru cei care apreciază calitatea, confortul și liniștea. Suprafața unei locuințe este de 170 mp compartimentați în living spațios, bucătărie cu deschidere la terasa din curtea interioară, 3 dormitoare separate și 2 grupuri sanitare. Fiecare locuință dispune de curte proprie și garaj pentru 2 automobile.

Alege apartament
Sunati pe Viber
Scrieti pe Messanger
Sunati la telefonul nostru