We on media

Din culisele Proiectului „Alba Iulia Residence”. Reușitele și provocările echipei Astercon

Piața imobiliară din Republica Moldova traversează, în prezent, o perioadă de dezvoltare continuă, cu accente majore pe sustenabilitate și confort. Iată de ce companiile care scot apartamente de vânzare în Chișinău încearcă să aducă potențialilor clienți beneficii evidente în procesul de achiziționare a unui imobil. Astercon este lider pe ringul autohton al agențiilor imobiliare, în special pentru că nu doar construiesc și comercializează bunuri imobile, ci reușesc să educe realitățile de consum ale clienților. Compania aduce în prim plan nevoia de ecologie, materiale curate și locuințe verzi, în fiecare proiect.

More

Investiția în imobiliare: Avantajele propriului apartament față de chirie

Trăiești de câțiva ani buni cu chirie? Te-ai săturat să depinzi de hotărârile proprietarului și să nu poți efectua modificări sau lucrări de mentenanță în locuință fără acordul acestuia? Cu siguranță, ai ajuns фîn situația când vrei să dispui de o autonomie decizională, iar acest lucru este posibil doar simultan cu achiziția unui apartament. Agenția imobiliară Astercon îți aduce 6 motive viabile de ce ar trebui să investești într-o achiziție imobiliară și să renunți la obiceiurile uzuale celor care locuiesc în chirie.

More

Cum să ai facturi scăzute la încălzire în sezonul rece? Soluția oferită de Astercon

Fiecare proprietar de imobil visează să primească facturi mici la agentul termic, în sezonul rece al anului. Totuși, acest lucru nu se grăbește să devină realitate, decât în situația când casa sau apartamentul tău este izolat termic corect. O companie de construcții din Chișinău care se respectă, dar mai ales își respectă clienții, pune un accent deosebit pe nevoia de economie și echilibru termic potrivit. O astfel de întreprindere, cu tradiție de peste zece ani pe piața națională, este Astercon, iar din prezentul material vei afla de ce și cum au devenit apartamentele acestei companii cele mai eficiente energetic de pe piața Republicii Moldova.

More

Ce practici performante utilizează un dezvoltator imobiliar progresist? În dialog cu specialiștii Astercon

Știm cu toții că atunci când vine momentul să ne alegem un apartament pentru noi și familia noastră, trebuie să mergem pe mâna celor mai buni specialiști. Dar cum să ne asigurăm? Compania de imobiliare Astercon are o experiență de peste zece ani pe piața autohtonă a imobilelor, iar proiectele acesteia fac parte din categoria celor care schimbă percepția locatarilor cu privire la confort și comoditate. În dialog cu ei am aflat semnificația mai multor elemente de calitate și eficiență, pe care le impune statutul de dezvoltator imobiliar progresist.

More

În anul nou la casa ta. Cum să-ți procuri corect propriul apartament

Anul 2020 a dat startul unei decade care semnifică schimbare și evoluție. Prin urmare, este de la sine înțeleasă necesitatea de a-ți începe anul cu dreptul, iar achiziția unui apartament poate reprezenta, cu siguranță, un pas corect. Dar cum să procedezi corect? Compania de construcții Astercon vine cu un răspuns în acest sens, pe care îl poți lua în considerare atunci când găsești imobilul la care visezi.

More

Înregistrarea dreptului de proprietate asupra apartamentului aflat în construcție

Ai decis că vrei să îți achiziționezi un apartament nou în Chișinău? Nu știi însă care sunt etapele legale de înregistrare a dreptului de proprietate asupra unui apartament aflat în plină construcție? Am stat de vorbă cu reprezentanții companiei Astercon, care ne-au oferit câteva detalii informative relevante, de care poți ține seama atunci când alegi o locuință nouă.

More

Cum să achiziționezi un apartament de calitate, la preț avantajos? Beneficiază de oferta fierbinte Astercon

Vin sărbătorile de iarnă și, în același timp se fac și totalizările pentru anul curent. De aceea, este foarte important, pentru starea ta de bine, să pui bifă și în dreptul unei locuințe plăcute pentru tine și familie. Dacă, însă, nu ai bifat acest punct deocamdată, probabil că anume în această perioadă a anului te și gândești să-ți achiziționezi un apartament nou pentru a intra în 2020 cu dreptul sau… măcar cu planurile corecte.

More

Începe 2020 cu dreptul! Prinde cea mai avantajoasă ofertă de la Astercon în complexul „Alba Iulia Residence”

Piața imobiliară din Republica Moldova se află într-o dezvoltare continuă și e în pas cu toate tehnologiile inovaționale în materie de construcții a blocurilor locative. Apar tot mai multe companii de construcții dispuse să realizeze, pe cât este posibil, toate dorințele și cerințele clienților săi, fără a face compromisuri la capitolul calitate.

More

Te-ai săturat de incertitudinile pieței imobiliare? Alege Astercon – o companie de construcții cu mii de clienți mulțumiți!

Te-ai săturat de incertitudinile pieței imobiliare? Vrei ca în 2020 să ai deja apartamentul visat în proprietate? Îți e frică să mergi pe mâna intermediarilor? Scapă de orice fobie și alege Astercon – o companie de construcții cu zece ani de activitate și mii de clienți satisfăcuți.

More

Complexul “ALBA IULIA RESIDENCE”: Inovație și confort pentru familia ta

Ce îți vine în minte când auzi zicala "Casa mea – cetatea mea"? Confort, liniște, prăjituri coapte și mirosul de cafea dis-de-dimineață, nu-i așa? Acasă e locul perfect, unde te poți ascunde de forfota orașului și îți poți găsi liniștea lângă cei dragi.

More

Cum distingem profesioniștii pe piața imobiliarelor din Moldova? Experiența Astercon

Atunci când vrei să-ți cumperi o locuință, primul tău gând este să găsești niște specialiști cărora să le încredințezi, fără frică, și banii, și visele tale. Nu-i așa? Doar că marea dificultate e: cum să găsești anume acel expert veritabil și competent de pe piața imobiliarelor? La această întrebare, vom încerca să dăm răspuns, pornind de la experiența companiei de construcții Astercon, care vine cu un antecedent frumos și anume: compania a dat recent în exploatare complexul locativ „Valea Trandafirilor” cu două luni înainte de termen.

More

Proiectul Valea Trandafirilor – inovație și succes în tempou rapid

Trăim într-o lume a ritmurilor alerte, în care ”acasă” este sinonim cu refugiu și liniște. Prin urmare, unul dintre scopurile noastre majore este să avem un acoperiș deasupra capului și siguranța zilei de mâine. De aceea, când decidem că este cazul să ne așezăm statornic alături de familie, alegem să mergem pe mâna profesioniștilor din domeniu.

More

Astercon îți construiește casa visurilor tale

O casă reprezintă o sumă întreagă de investiții pe termen lung: timp, bani, valori. De aceea, în momentul când decizi că ai nevoie de un apartament în care să îți trăiește visele, e cazul să alegi atent compania de construcție care îți va crea imobilul dorit. Un evident criteriu de selecție este politica de diminuare a riscurilor, iar, în acest sens, un lider al calității pe piața construcțiilor din Republica Moldova este Astercon.

More

Compania Astercon de 10 ani are grijă să te simți acasă

Construcțiile sunt un domeniu complex, ce implică eforturi și riscuri, iar profesioniștii se descurcă cu brio în orice situație. Compania de construcții din Chișinău Astercon a atins aniversarea profesională de zece ani, în care a realizat o serie de complexe rezidențiale, a conceput 17 blocuri locative și a depășit cifra de peste 100. 000 mp. construiți.

More

Din culisele proiectului „Valea Trandafirilor”. Realizările și provocările echipei Astercon

Ești un tânăr în căutare de locuință? Vrei să-ți alegi apartamentul de vis? Atunci, cu siguranță, trebuie să mergi pe mâna unor specialiști de încredere. Pentru că ne pasă de alegerea pe care o vei face, am decis să aflăm care au fost realizările și provocările companiei de construcții din Chișinău Astercon, în cadrul complexului de succes „Valea Trandafirilor”, dar și ce ne așteaptă în alte două proiecte: Urban Residence și Alba Iulia Residence.

More
Sunati pe Viber
Scrieti pe Messanger
Sunati la telefonul nostru