Despre noi

Astercon-grup este unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de apartamente de pe piața din Republica Moldova, cu o experiență vastă în construcția și dezvoltarea de proiecte imobiliare rezidențiale.

Compania de construcții Astercon din Chișinău; gestionează, controlează și monitorizează personal, prin echipa sa de profesioniști, întregul proces de dezvoltare a proiectelor sale de apartamente. Toate etapele lor de execuție, de la conceperea proiectului arhitectural și până la finalizarea apartamentelor și predarea clienților, sunt executate la cel mai înalt nivel. În cei 15 ani de activitate, am reușit să câștigăm încrederea clienților prin dedicația pentru muncă și calitatea proiectelor noastre, menite să unească familii și să le asigure confortul mult dorit.
Suntem aici să îndeplinim vise și să oferim clienților oportunitatea de a procura apartamente noi în Chișinău, asigurând, astfel, implementarea unor standarde superioare de calitate în toate proiectele noastre, precum și respectarea angajamentelor asumate față de viitorii proprietari ai locuințelor.

3 Motive ca să lucrezi cu noi

Profesionalism

Personal calificat în domeniul construcţiilor. Astercon răspunde cu profesionalism la cerinţele tot mai diversificate ale clienţilor săi.

Proiectare

Oferim servicii complete de proiectare, arhitectură și execuție indiferent de tipul sau mărimea lucrării.

Experienţă

Indiferent de tipul construcţiei, experienţa noastră este garanţia finalizării proiectului dumneavoastră în cele mai bune condiţii.

Încă din momentul înfiinţării, Astercon s-a impus pe piaţa construcţiilor civile ca un dezvoltator imobiliar capabil să satisfacă pe deplin, conştiincios şi calitativ cererile pieţei naţionale a imobilelor rezidențiale.
Astfel, până în prezent, compania imobiliară Astercon, a reuşit să se adapteze şi să se dezvolte vertical și stabil ca să poată oferi clienţilor săi apartamente executate calitativ şi în termen. Au fost implementate tehnologii noi şi eficiente pentru a-i îndeplini aşteptările, a-i impresiona cu idei noi peste aşteptări şi într-un final realizarea visului fiecărei familii - de a avea propria casă în ansambluri imobiliare noi din Chișinău.
Proiecte finisate

Pentru a convinge publicul despre capacităţile, respectul şi succesul obţinut de Astercon, venim nu doar cu vorbe, dar şi fapte reale. Vezi mai jos unele exemple de complexe imobiliare cu care se mândrește compania noastră.

Spre exemplu, de-a lungul desfăşurării activităţii sale, Astercon a reuşit să se remarce prin aşa imobile ca:Sunati pe Viber
Scrieti pe Messanger
Sunati la telefonul nostru
X