Despre noi

Astercon-grup este unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de pe piața din Republica Moldova, cu o experiență vastă în construcția și dezvoltarea de proiecte imobiliare rezidențiale.

Astercon gestionează, controlează și supervizează personal, prin echipa sa de profesioniști, întregul proces de dezvoltare a proiectelor sale imobiliare, în toate etapele lor de execuție, de la conceperea proiectului arhitectural și pînă la finalizarea apartamentelor și predarea lor către clienți.

În felul acesta Astercon asigură implementarea unor standarde superioare de calitate în toate proiectele sale, precum și respectarea angajamentelor asumate față de clienții săi.

3 Motive ca să lucrezi cu noi

Profesionalism

Personal calificat în domeniul construcţiilor. Astercon răspunde cu profesionalism la cerinţele tot mai diversificate ale clienţilor săi.

Proiectare

Oferim servicii complete de proiectare, arhitectură și execuție indiferent de tipul sau mărimea lucrării.

Experienţă

Indiferent de tipul construcţiei, experienţa noastră este garanţia finalizării proiectului dumneavoastră în cele mai bune condiţii.

Încă din momentul înfiinţării, Astercon s-a impus pe piaţa construcţiilor civile ca un antreprenor capabil să satisfacă pe deplin, conştiincios şi calitativ cererile pieţei naţionale.
Astfel, până în prezent, compania noastră a reuşit să se adapteze şi să se dezvolte, oferind clienţilor săi lucrări executate calitativ şi în termen, implementând tehnologii noi şi rentabile pentru a-i îndeplini aşteptările, a-i impresiona cu idei noi peste aşteptări şi într-un final realizarea visului fiecărei familii de a avea propria casă.
Proiecte finisate

Pentru a convinge publicul despre capacităţile, respectul şi succesul obţinut de Astercon, venim nu doar cu vorbe dar şi fapte reale.

Spre exemplu, de-a lungul desfăşurării activităţii sale, compania noastră a reuşit să se remarce prin aşa lucrări ca:Parteneri