Proiecte finisate
Complex Locativ Petru Rareș

Premium apartments Petru Rares - este un proiect imobiliar de lux,cu o amplasre exclusivistă nemijlocit în Centru Chișinăului, zona istorică.

La dezvoltarea acestui proiect ambițios au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate și cele mai noi tehnologii.

Planimetrii bine proporționate și confortabile
Avînd o suprafață totală de 3100 mp, ansamblul dispune de 30 apartamente, spaţiu comercial, parcări subterane şi supraterane.
Apartamentele sunt concepute special pentru cei care apreciază confortul şi stilul de viaţă la standarde ridicate, fiecare apartament fiind gândit şi finisat până la cele mai mici detalii.

Mai mult
Complex locativ Dendrariu

Dacă alegeți să locuiți în Complexul locativ Dendrariu vă veți simți în mijlocul evenimentelor, într-o zonă apropiată de centrul orașului și totodată vă veți bucura de liniștea și frumusețea unică a parcului Dendrariu amplasat în nemijlocită apropriere. 

Mai mult
Complex Locativ V. Lupu

Cel mai ambițios proiect al companiei Astercon-Grup cu o suprafață totală de peste 54000 mp a fost dat în exploatare în termenii stabiliți fără careva întîrzieri fiindcă noi ne respectăm promisiunile. Proiectul este conceput pentru a satisfice gusturile și dorințele fiecărui client.

Vă veți simți în mijlocul evenimentelor, complexul avînd o amplasare reușită în sectorul Buiucani și totodată veți avea posibilitatea să savurați frumusețea Parcului Valea Morilor din apropiere.

 

Mai mult
Complex Locativ Albișoara

Doresti sa locuiești într-un complex rezidențial și să te bucuri de toate beneficiile unui bloc nou, și totodată îți dorești să fii cît mai aproape de centrul orașului ?

Compania ASTERCON Vă propune în atenția Dstră Complexul Rezidențial Albișoara – locuințe spațioase și foarte bine compartimentate, echilibrate și foarte luminoase, finisaje excelente, acces ușor la mijloacele de transport în comun, și nu în ultimul rînd preșuri accesibile.

Mai mult
Complex Locativ PARIS

Complexul, compus din 3 blocuri, cuprinde 142 de apartamente  bine compartimentate, construite cu materiale de cea mai bună calitate.
De asemenea, Complexul Rezidențial Paris include spaţii comerciale la parterul imobilului, loc de joacă pentru copii, precum şi spaţii verzi unde locatarii se pot bucura de momente de linişte şi relaxare.
 

Mai mult